Andrzej Łopacki od czerwca 2020 r. pełnił funkcję członka zarządu Fabryki Cukierków „Pszczółka”. Wcześniej, w latach 2015-2018 był kierownikiem produkcji, gdzie prowadził uruchamianie nowatorskich linii technologicznych.
Jak czytamy w komunikacie firmy, Andrzej Łopacki jest absolwentem Wydziału Chemii Uniwersytetu Marii Skłodowskiej-Curie w Lublinie. Ukończył również studia podyplomowe w zakresie zarządzania firmą w Wyżej Szkole Biznesu National Louis University w Nowym Sączu, a jego kariera zawodowa wiązała się z Firmą Cukierniczą „Solidarność”. W latach 1983-2013 r. zajmował tam stanowisko dyrektora zakładów produkcyjnych w Kraśniku i Lublinie. Łopacki był także przewodniczącym Rady Nadzorczej Firmy Cukierniczej „Solidarność”.
- Hartują się w lodowatej wodzie. Morsy opanowały Zalew w Lublinie. Zobacz!
- Zimowy spacer na Węglinie Północnym. Zobacz tę dzielnicę w białej odsłonie
- Policja usiłowała zablokować pochód Strajku Kobiet. Zobacz zdjęcia!
- Galerie handlowe znów czynne. Lublinianie ruszyli na zakupy
- Zniszczenia przy Pomniku Ofiar Katyńskich w Lublinie. Zobacz zdjęcia
- Kryzysowe witryny. Tak lubelskie restauracje kuszą klientów
Polskie skarby UNESCO: Odkryj 5 wyjątkowych miejsc
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?