KURATORIUM (195.158.247.xxx) 20.11.09, 09:40
Pytasz za co? Za to, że od początku lansowałeś ten rząd pełen przekręciarzy i oszustów. Jak ci nie wstyd- masz się zgłosić jutro do dyrektora z rodzicami.
.
Mirek
Proszę nie pisać o grajkach weselnych i fototografach weselnych jako artystach, to zwykli rzemieślnicy. »
tylko ukraiński
gada
Panie redaktorze należy przed snem spożyć pół litra ukraińskiego bimbruIjak na Pana to i litr), a przyśni się Panu ten przezabawny celebryta Kwaśniewski , jak podąża tą samą drogą co Saba, i niekoniecznie przez Morze Czerwone »
Tytuł już niebawem się zmieni..
Wieśniak
że górnicy zarabiali najwięcej. Po tak udanej transakcji geodety Grada poczekmy i zobaczymy co dalej w tym temacie. Ja nie zazdroszczę górnikom. Mój kolega ze Śląska kiedyś powiedział mi:" górnik pobiera wynagrodzenie nie za pracę tylko za odwagę, że zjeżdża na sam dół kopalni". Było to 40 lat temu i mam to w głowie do dzisiaj. »
A co Ratusz robił z tym problemem
Wieśniak
od 3,5 roku istnienia układu AW + spółka z ograniczoną ( umysłowo ) odpowiedzialnością ? Oj dobroduszki na kilka miesięcy przed wyborami. Ale lepiej póżno niż wcale. »
ale jaja zmienia poglądy
mark
jak to Krauze zmienia ludzi- odszedłeś z polityki do biznesu to po co zabierasz głos w sprawach politycznych- na zlecenie biznesu? Kiedys idea dzis kasa, jakby miał troche klasy toby najpierw zrezygnował z biznesu a potem wracał do polityki »
przedszkole
rodzic
Czekamy na zwrot zysku z przedszkola na Felinie tj. ok. 250.tys zł za 2008 rok. Chyba przestępstwa i przekręty się nie przedawniły.Dyrektorka przedszkola i oświaty ma się dobrze na stołku. Może izba obrachunkowa , wojewoda i prokurator upomni się o pieniądze budżetowe z dotacji. Rodzicom pani mówiła,że kazano jej oszczędzać na dzieciach na budowę przedszkola.Dorobiła się nieżle przez te lata jeżeli zyski takie znikały w poprzednich czterech latach. Może wyjdzie z kim się dzieliła i na jakim koncie byly te pieniądze. Urząd Miasta od razu powinien wnieść do prokuratury i nie kryć złodzieji.Telewizja w styczniu w 2009 roku podczas obecności w przedszkolu nic nie wyjaśniła i dalej się nie interesowała- pytanie dlaczego. Cierpliwie czekamy na zwrot zwiniętej kasy.Wasyla rozliczą na odejście za przykrywanie złodzieji. »
Panie są niesamowite
kinol
Malowała się czy rozmawiała przez telefon i zapomniała ,że prowadzi?
Przed lubelskim ZUS zatrzymał się na środku jezdni Opel Corsa ,postanowiłem go ominąć i wtedy otwarły
się troje z pięciu drzwi ....ledwie zastopowałem ...wysiadło trzy panie-roześmiane,nieświadome że mnie serce podeszło pod gardło bo od kolizji dzieliło mnie jakieś 50 cm »
Mapa serwisu | Dla prasy | Kontakt | O nas | Reklama | eGazety | Sklep internetowy