Kurier Lubelski » Forum » Praca » Tygodnik 50+
błąd !
Nie znaleziono wątku o tym numerze.

szybko!
? Czy to możliwe, tak szybko odczytać obydwie skrzynki? Jaki pilot skręca na wysokości kilku metrów - podobno miał na pokładzie najnowsze urządzenia które działały - bo przecież nie była to awaria. Jakim cudem TV rosyjska podała tak szybko (chyba mniej niż 30 min od katastrofy) informację, że wszyscy zginęli? Dlaczego do miejsca zdarzenia nie dopuszczano polskich dziennikarzy? Dlaczego wszystkim, którzy zrobili jakieś zdjęcia czy filmy zabrano sprzęt. Jakim cudem uczeń Stalina, odpowiedzialny bez mrugnięcia okiem za śmierć wielu ludzi nazywany przez wielu potworem i najniższym z ludzi nagle zamienia się w wielkodusznego anioła, nienawidził i nagle kocha? Kto najwięcej zyska na populistycznej propagandzie miłości narodu rosyjskiego do polskiego, kto zyskał na tym że nie ma już osób, które dążyły do prawdy? Nigdy się nie dowiemy jak było. Putin kieruje tym śledztwem. Nie zapominajmy historii, nie dajmy się zwieść wilkom w owczej skórze, nie bądźmy naiwni. Bądźmy czujni i mądrzy. »

sztabka
goldman najlepiej to kupcie se koło i walnijcie się w czoło, to będzie dopiero temat na łamy kuriera! »

smolny
haaaaaaaa kiedy bedzie koniec tego wszystkiego »

Borat z Belwederó
Wachmistrz Myślałem że chodzi o Borata z Belwederó :) »

EVmobile
EVmobile www.evmobile.pl - gielda samochodow elektrycznych »

Kąciki
mieszkaniec lsmów Za żadne skarby! Jeszcze chcą dać więcej miejsc dla tych biednych studentów, żeby mieli gdzie chlać i drzeć ryja! Ja już mam ich serdecznie dosyć!! »

Lipa
Andrzej Lipa to najlepszy wybór. Lipa z pracą, z wynajmem taniego mieszkania, z ludzką empatią i z chęcią władzy do zmian na lepsze »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie KurierLubelski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.