Film musi być prosty, łatwy i kasowy. (5)

konserwa1 (158.75.30.xxx) 23.03.10, 12:36

Kogo obchodzi filozofia. Człowiek do kina nie idzie, żeby myśleć, rozważać czy odkrywać. Taki jest współczesny człowiek. Szkoda !!! Proszę zobaczyć jak szybko znikają z map polskich miast DKFy. Dodatkowo "Cuius regio, eius religio" jeśli lewicowiec nakręca film to musi on być poprawny politycznie czyli musi dokopywać religii, chwalić feminizm (podobają mnie się filmy, gdzie w wiekach średnich kobiety walczą i o wszystkim decydują - absolutna historyczna bzdura), inne dziwne zachowania tj homoseksualizm, eutanazję czy podobne rzeczy.

Rozwiń recenzja tik-tak (91.196.215.xxx) 31.03.10, 00:44

regulamin

Dlaczego rodzice są obużeni? Pytam sie
Stanisław Pszeciesz pytanie o nietoperze jest takie trudne? Jest ich coras mniej tak jak pszczułek i bahory powinni zaszczepić umiłowanie do pszyrody. Chyba mam racje ? »

POpaprańcom nie wyszło
Władysław Z kłótnią Błasika z Protasiukiem. Nawet Seremet zeznał , że w nagraniach z monitoringu nie ma ani sekundy aby ci panowie byli zwróceni do siebie. Po prostu nie było rozmowy. Kolejna hucpa też się nie uda. Czyżby Bolek miał coś wspólnego z zamachem? Tego wątku na forach jeszcze nie przerabiano. »

Ajko zagorzały fan "Czasu Apokalipsy" F. Coppoli zawsze mnie inetresowała ta kwestia.
dr Marco Po co Jankesi się tam pachali do biednego kraju, wiedząc że nie ropy ani innych bogactw? Czy tylko powodem była chęć zagrania na nosie Ruskim? Może ktoś wie? »

wariat
hubal wariat i tyle »

Wreszcie
jam Bardzo dobry artykul! »

szybko!
? Czy to możliwe, tak szybko odczytać obydwie skrzynki? Jaki pilot skręca na wysokości kilku metrów - podobno miał na pokładzie najnowsze urządzenia które działały - bo przecież nie była to awaria. Jakim cudem TV rosyjska podała tak szybko (chyba mniej niż 30 min od katastrofy) informację, że wszyscy zginęli? Dlaczego do miejsca zdarzenia nie dopuszczano polskich dziennikarzy? Dlaczego wszystkim, którzy zrobili jakieś zdjęcia czy filmy zabrano sprzęt. Jakim cudem uczeń Stalina, odpowiedzialny bez mrugnięcia okiem za śmierć wielu ludzi nazywany przez wielu potworem i najniższym z ludzi nagle zamienia się w wielkodusznego anioła, nienawidził i nagle kocha? Kto najwięcej zyska na populistycznej propagandzie miłości narodu rosyjskiego do polskiego, kto zyskał na tym że nie ma już osób, które dążyły do prawdy? Nigdy się nie dowiemy jak było. Putin kieruje tym śledztwem. Nie zapominajmy historii, nie dajmy się zwieść wilkom w owczej skórze, nie bądźmy naiwni. Bądźmy czujni i mądrzy. »

Stop
Ja Widz "normalnego ronda - napisał do nas internauta Dariusz" rozwiązanie to nie uchroni to przed wypadkami a jedynie spowolni płynność jazdy dla każdego kierunku jazdy. Może znak "STOP" by pomógł skręcającym z (kierunku Krochmalnej) Diamentowej we Wrotkowską. »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie KurierLubelski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.