Zbynio (148.81.45.xxx) 25.08.10, 10:21
Wiem co jest grane. Wzrosną ceny żywności-raczej sporo, za to spadna ceny lokomotyw, też sporo. W sumie wzrost cen wyniesie 0.3% albo mniej( jeśli sprzedamy wiecej lokomotyw).
Stop
Ja Widz
"normalnego ronda - napisał do nas internauta Dariusz" rozwiązanie to nie uchroni to przed wypadkami a jedynie spowolni płynność jazdy dla każdego kierunku jazdy. Może znak "STOP" by pomógł skręcającym z (kierunku Krochmalnej) Diamentowej we Wrotkowską. »
Szkoda
Ja
A wydawała się odpowiedzialną dziewczyną. Czar PR prysnął pani Ewciu, Nie mam do Pani żadnego szacunku. Jazda po pijaku to bandytyzm z premedytacją. »
Lipa
Andrzej
Lipa to najlepszy wybór. Lipa z pracą, z wynajmem taniego mieszkania, z ludzką empatią i z chęcią władzy do zmian na lepsze »
szybko!
?
Czy to możliwe, tak szybko odczytać obydwie skrzynki? Jaki pilot skręca na wysokości kilku metrów - podobno miał na pokładzie najnowsze urządzenia które działały - bo przecież nie była to awaria. Jakim cudem TV rosyjska podała tak szybko (chyba mniej niż 30 min od katastrofy) informację, że wszyscy zginęli? Dlaczego do miejsca zdarzenia nie dopuszczano polskich dziennikarzy? Dlaczego wszystkim, którzy zrobili jakieś zdjęcia czy filmy zabrano sprzęt. Jakim cudem uczeń Stalina, odpowiedzialny bez mrugnięcia okiem za śmierć wielu ludzi nazywany przez wielu potworem i najniższym z ludzi nagle zamienia się w wielkodusznego anioła, nienawidził i nagle kocha? Kto najwięcej zyska na populistycznej propagandzie miłości narodu rosyjskiego do polskiego, kto zyskał na tym że nie ma już osób, które dążyły do prawdy? Nigdy się nie dowiemy jak było. Putin kieruje tym śledztwem. Nie zapominajmy historii, nie dajmy się zwieść wilkom w owczej skórze, nie bądźmy naiwni. Bądźmy czujni i mądrzy. »
chyba zadna baba nie potrafi zrozumiec by na przejsciu ustapic pieszemu
jw
jw »
EEe tam wielkie mi mecyje.
Stanisław
Fczoraj jak wracałem autobusem z mojej działeczki emeryckiej to tszech młodzianuw sie śmiało że opciach ta piosenka kokospoko. Nie sondzę że nalepli by te naklejki gdzieś. »
Dzieci? Potwory!
Aneczka
Dzieci? Potwory! Jeśli nie dosiegnie ich sprawiedliwość, niech same się szybko zaćpają, czy coś podobnego. Takie gnojki na pewno nie skończą dobrze. Współczuję rodzicom potworów, bo zapewne są załamani swą totalną poraażką wychowawczą. Być może sami są z dna marginesu.... »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie KurierLubelski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.