Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kandydat do tytułu Wojewódzkiego Lidera Smaku: Chleb żytni pytlowy

EP
Jacek Babicz

- Produkujemy go z zastosowaniem naturalnej, wielofazowej fermentacji zakwasu z mąki żytniej - zdradza Halina Pęzioł, współwłaścicielka zakładu. Chleb można kupić w firmowych piekarniach, a także niektórych supermarketach.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na kurierlubelski.pl Kurier Lubelski